About Hoxa
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even believable genera on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary making Internet.
Get in Touch
open

Røros menighets årsmelding for 2017 ble godkjent under menighetens årsmøte tirsdag 24. april 2018. Klikk på forsidebildet under for å lese årsmeldingen i pdf-format. Du kan også klikke her for å studere en oversikt som ble lagt fram på årsmøtet; oversikten inneholder en presentasjon av årshjulet for 2017 samt en del interessant sammenlignende statistikk for kirkelivet hos oss de siste årene.

Konfirmanter i Brekken sokn
konfirmeres i Brekken kirke søndag 20. mai klokka 11:

Morten Ryttervoll

Robin Tamnes

Piere-Åvla Bransfjell (konfirmant i saemien åålmege)

Konfirmant i Glåmos sokn
konfirmeres i Røros kirke lørdag 12. mai klokka 11:

Marit Kåsen Bekkos

Konfirmanter i Røros sokn
konfirmeres i Røros kirke lørdag 12. mai klokka 11:

Anna Håkonsund

Sara Norvik

Sverre Prøsch-Moen

Terje Østby

Yomilye Tesfaye (konfirmasjonshandling i Røros pinsemenighet)

Åshild Reitan Solli

I forbindelse med oppdatering av kommunens telefonsystem har kirkekontoret i Raukassa fått nye telefonnumre. Den nye nummerserien ser du på bildet:

I en overgangsperiode kan det være enkelte problemer knyttet til å komme igjennom til kontoret på telefon. De ansattes mobilnumre kan i så fall også benyttes. Disse finner du på våre hjemmesider under menypunktet "Kontakt", for eksempel her.

Rørosmartnan

Rørosmartnan 2018 begynner tirsdag 20. februar. Røros menighet er også en del av martnaslivet.

Ved hjelp av frivillige holder vi Bergstadens Ziir åpen for publikum de fleste martnasdagene. Kirka er åpen kl. 11:00-14:00 tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Er du sulten - og det blir man jo i løpet av en martnasdag! - anbefaler vi en tur innom Café Hungry Soul på Menighetshuset. Her et det åpent hver dag 12:00-16:00 med salg av varm suppe, vafler og kake, varme og kalde drikker. Drivere er Røros Soul Children.

Onsdag kveld blir det tradisjonen tro Forbondemesse i Bergstadens Ziir. Årets messe begynner kl. 19:30 og har overskriften "Lasskjørerkvinner". Det er gratis adgang og stemningsgaranti, og det blir anledning til å gi en gave til Forbonderiksdagen ved utgangen. Dørene åpner 18:30.

Flere av de andre kveldene i martnasuka er det konserter i kirka. Tirsdag kveld kan du høre Stephen Brandt-Hansen og Røros sangforening. Fredag møtes Røros storband og Brass Brothers til samspill under overskriften Crossroads, og lørdag er det tid for hyllest av spellemannen Hans Lisper ved Dalakopa med venner.

Søndag 25. februar stilner martnaslivet av. Høymessen klokka 11 denne søndagen er i Brekken kirke. I tillegg er Fjellkirka på Enarvola åpen fra 11 til 15, med sportsandakt klokka 13.

Ha en trivelig martnasopplevelse, og velkommen til kirke!

Kirketjener, kombinert stilling

Røros Kirkelige Fellesråd har ansvar for drift av 5 kirkegårder, 5 kirkebygg og krematoriet på Røros.
Fellesrådet søker en arbeidsvillig og positiv person i 100% stilling.
Kontorsted: Røros.

Arbeidsoppgaver:

Kremasjonstekniker
• Utføre kremasjoner.
• Ha tilsyn av kremasjonsanleggets tekniske installasjon.

Kirketjener
• Alle praktiske gjøremål i forbindelse med gudstjenester og kirkelige handlinger.
• Praktisk tilrettelegging ved faste aktiviteter, konserter og andre arrangement.
• Drift av tekniske installasjoner.
• Helge- og kveldsarbeid inngår i stillingen.

Kirkegårdsarbeider
• Arbeidsoppgavene er i hovedsak knyttet opp til kirkegårdene ved begravelser (graving/nedsetting av urner) og vedlikehold av kirkegårdene.
• Enkle vedlikeholds og reparasjonsarbeider av utstyr/inventar og bygg.

Personlige egenskaper/kvalifikasjoner:

• Førerkort
• Kunne bruke nødvendig IT-verktøy
• Evne til å arbeide selvstendig og i samarbeid med andre
• Kunne opptre profesjonelt i møte med mennesker i ulike livssituasjoner

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Lønn og pensjon i henhold til avtale og tariff for kirkelig sektor (KA).
Den som tilsettes må være medlem av Den norske kirke.
Prøvetid på 6 måneder.
Stillingen er ledig fra 3.april 2018.
Det vil for stillingen avkreves politiattest, jfr. Kirkelovens § 29.
Aktuelle søkere blir innkalt til intervju.

Søknad med attester, vitnemål og referanser, sendes til:
Røros Kirkelige Fellesråd v/ kirkeverge Bjørg Helene Skjerdingstad
Kirkegata 39, 7374 RØROS.
innen 20. november 2017.
For spørsmål og nærmere informasjon, ta kontakt med kirkevergen på tlf. 97688336 / 72419531.