Dirridam er et småbarnssang-tilbud i regi av trosopplæringsarbeidet i Brekken, Glåmos, Hitterdal og Røros menigheter. Tilbudet retter seg mot barn i alderen 1-5 år sammen med mor, far eller kanskje besteforeldre som ønsker å synge sammen med barna sine.

Dirridam har sine samlinger på Røros menighetshus en onsdag i måneden. Vi begynner med enkel middag klokken 16:30; denne koster 20 kroner for voksne og er gratis for barn. (Betaler du medlemskontingent - denne er på 50 kr/år - spiser du gratis.) Fra klokken 17:00-17:45 er det sangstund tilrettelagt for barn fra 1 år og oppover.

Dirridam er en videreføring av menighetenes babysang-tilbud, og som på babysangen  leker vi med rytmer, sang og bevegelse. Barna vil også få spille på ulike instrument.

Høsten 2017 er det Dirridam på Menighetshuset følgende onsdager:

• Onsdag 6. september
  • Onsdag 18. oktober
  • Onsdag 1. november
  • Onsdag 13. desember

Lurer du på noe som har med Dirridam å gjøre, ta kontakt med Solrun Ryen eller Kirsti Sæter.