Foto: Øyeblikket Foto

Røros Soul Children er et kor for deg som liker å synge og som er 5. klassing eller eldre. Vi møtes til øvelser i Menighetshuset på torsdager i tidsrommet 18:00-19:00. Vi synger sanger med engelske tekster, og jobber mye med bevegelser og koreografi. Koret ledes av Hanne Hauge (mobil: 957 32 922).

Nye medlemmer er alltid velkomne. Kom innom en torsdag og se om dette er noe for deg!

Røros Soul Children er tilknyttet den norske Soul Children-korbevegelsen, et konsept som har vokst fram fra et korarbeid knyttet til Storsalen menighet i Oslo. Koret er medlem i Acta - barn og unge i Normisjon. Vi har også vår egen Facebookside.