Konserter i Røros kirke (Bergstadens Ziir)

Ved konserter i Røros kirke gjelder leiepriser fastsatt av Røros kirkelige fellesråd. Det finnes flere prisklasser, avhengig av om det er en lokal aktør eller en eksternt management som står som arrangør. I tillegg til fast leiepris og andel av billettintekter betales leie av kirketjener.

Kontakt Kirkekontoret for nærmere opplysninger.

Ved vigsel gjelder følgende:

For utensogns vielse, dvs. for brudefolk som ikke er bosatt i Røros kirkelige fellesrådsområde, er avgiften til kirkeleie i Røros kirke satt til kr. 7.500,-. I tillegg kommer lønn til prest i forbindelse med utensogns vielse, kr. 2.500,-; sum: kr. 10.000,-

For vielser i en av de andre kirkene i prestegjeldet eller for en såkalt sakristivielse betales ved utensogns vielse kr. 2.000,- for kirkeleie og kr. 2.500,- i lønn til prest; sum: kr. 4.500,-.

Dersom en eller begge av brudefolkene har folkeregistrert adresse i Røros kommune betales ingen avgift.