Røros kirke er et populært konsertlokale året rundt. Flere av de andre kirkene i fellesrådsområdet byr også på spennende akustikk og gode rammer for konsertopplevelser som berører.

På denne siden finner du en oppdatert oversikt over konsertprogrammet i Bergstadens Ziir. For ytterligere opplysninger om de enkelte konserter, klikk på de enkelte lenker.

Konserter

19.02.2019   Bergstadens Ziir   Åpningskonsert Rørosmartnan: Sangforeningen med venner
21.02.2019   Bergstadens Ziir   Dalarna-Femund Spelmanslag: Vintervegen
22.02.2019   Bergstadens Ziir   Dalakopa 35 år