Røros kirke er et populært konsertlokale året rundt. Flere av de andre kirkene i fellesrådsområdet byr også på spennende akustikk og gode rammer for konsertopplevelser som berører.

På denne siden finner du en oppdatert oversikt over konsertprogrammet i Bergstadens Ziir. For ytterligere opplysninger om de enkelte konserter, klikk på de enkelte lenker.

Konserter

18.02.2020  Bergstadens Ziir  Åpningskonsert: Sangforeningen og Copper City Ramblers
20.02.2020  Bergstadens Ziir  Grenseløst med Dalakopa
21.02.2020 Bergstadens Ziir Sunnivakoret og Ytre Suløen Jassensemble: Ein smak av New Orleans