Går du i tredje klasse? Drømmer du om en karriere som agent? Lurer du på hvordan det ser ut oppe i et kirketårn? Da er Tårnagentene midt i blinken for deg!

En dag i året inviterer Brekken, Hitterdal, Glåmos og Røros menigheter alle de av menighetenes medlemmer som går i tredje klasse på skolen til å være tårnagenter i kirka. Som alle ekte agenter får man et ekte agentnummer  og som alle ekte agenter må man løse hemmelige oppdrag og mysterier. For å finne løsningene må det drives etterforskning, symbolkoding og skattejakt i både kirkerom, bibelen, kirketårnet - og hvem vet hvor ellers?