About Hoxa
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even believable genera on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary making Internet.
Get in Touch
open
Søndagstanker
Bergstadens Ziir 360 tour

Page-Profile-picture

Den norske kirke, RørosLike

Den norske kirke, Røros shared Den norske kirke's post.
Den norske kirke

Kristi himmelfart er et vendepunkt i evangelienes fortelling om Jesus som Guds sønn. Lenge før kirken begynte å feire Jesu fødsel, har den feiret hans himmelfart.
Da er denne gjengen straks klar for konfirmasjon i Glåmos kirke. Klokka elleve - kom og bli med!
profile pictureAnbjørg Sandnes Gratulerer til dere alle
Kristi Himmelfartsdag er vi tradisjonen tro klare for konfirmasjon i Glåmos kirke. To dager etter er det rørosingenes tur. Liste over konfirmanter på de enkelte gudstjenester finner du ved å klikke på lenken under.

Vi benytter samtidig anledningen til å gratulere Frelsesarmeen Røros med 125-årsjubileet som markeres torsdag. Representanter for Den norske kirke gleder seg til å delta i feiringen. Det er godt vi har hverandre.

fbthumb
Den norske kirke, Røros shared Salisbury Cathedral's photo.