About Hoxa
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even believable genera on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary making Internet.
Get in Touch
open
Bergstadens Ziir 360 tour

Page-Profile-picture

Den norske kirke, RørosLike

Røros, Brekken, Glåmos og Hitterdal menigheter.
Søndag åpner Røros orgelfestival 2018 med orgelmesse søndag klokka 11 og orgelkonsert klokka 19. I begivenhetenes sentrum: Festivalsjefen selv, kantor Stephen Hicks. Vi gleder oss!
2 timer siden | Shares: 0 | Comments: 0 | Likes: 2
Nå er det bare få dager igjen til årets kirkemusikkhappening på fjellet! Lik festivalsida og følg med på alle små og store oppdateringer:
1 dag siden | Shares: 0 | Comments: 0 | Likes: 4
Kirkeuka for fred i Palestina og Israel:
3 dager siden | Shares: 0 | Comments: 0 | Likes: 0
Nå er det bare ei uke igjen til årets utgave av Røros orgelfestival spilles i gang! Følg orgelfestivalen på Facebook for oppdateringer om konserter, festivalmusikere og annen spennende info. Programmet åpner med orgelmesse søndag 23. september klokka 11.
4 dager siden | Shares: 1 | Comments: 0 | Likes: 3
Røros kirke er stengt for turister og andre besøkende 14. og 15. september på grunn av plateinnspilling. Søndag 16. september klokka 11 feirer vi høymesse i kirka med tre dåp og presentasjon av årets konfirmanter. Vi oppfordrer alle våre følgere til å notere seg datoen 28. november, da blir det plateslipp i Storstuggu! #rørossoulchildren #wintersongs
1 uke siden | Shares: 1 | Comments: 0 | Likes: 10