About Hoxa
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even believable genera on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary making Internet.
Get in Touch
open
Søndagstanker
Bergstadens Ziir 360 tour

Page-Profile-picture

Den norske kirke, RørosLike

Røros, Brekken, Glåmos og Hitterdal menigheter.
Søndag 23. juli feirer vi høymesse i Røros kirke klokka 11. God søndag!
3 dager siden | Shares: 0 | Comments: 0 | Likes: 0
Gudstjeneste på Ratvolden klokka 12, vaffel og sportsandakt på Fjellkirka klokka 13 eller kveldsmesse i Bergstadens Ziir klokka 18? Søndag 16. juli kan du velge blant alle disse flotte alternativene, eventuelt kombinere dem etter eget ønske. God søndag!
1 uke siden | Shares: 0 | Comments: 0 | Likes: 2
Lørdag 15. juli kan du få med deg en flott konsert i Bergstadens Ziir med Moskva Kammermusikkakademi. Billetter kan kjøpes i døra.
2 uker siden | Shares: 6 | Comments: 0 | Likes: 19
Mellomkirkelig råd og resten av Den norske kirke gleder seg over det nye atomvåpenforbudet!
2 uker siden | Shares: 0 | Comments: 0 | Likes: 0