Røros kirkeforening ble stiftet i Oktober 1970. Den har i det stille, gjennom årene, samlet inn midler til kjøp av kunst og nødvendig utstyr til kirken. Den siste tiden har prosjektene vært nye antependier til lesepulten, reperasjon av konfirmantkapper samt produksjon av nye offerposer.

Kirkeforeningen holder sine møter på Dahls Conditori. Foreningen får gjerne besøk av en spennende gjest som tar opp et aktuelt tema. Andakt og servering hører også med. Møtene annonseres i vår arrangementskalender.