AVLYST: Julekonsert med Ida Jenshus og Rasmus Rohde
Lørdag, 11. Desember 2021, 16:00 - 17:30
Treff : 131
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

DENNE KONSERTEN ER DESSVERRE AVLYST, SAMMEN MED RESTEN AV TURNEEN. 

 

Røros Konserter inviterer til en akustisk julekonsert med to av Midt-Norges aller fineste låtskrivere, lørdag 11. desember 2021 i Røros kirke.

Ida Jenshus og Rasmus Rohde ga i 2018 ut duetten «Har du glemt», som fikk svært god mottakelse. Oppfølgeren «Fin dag» fra 2021 fikk samme mottagelse, og journalisten Erik Valebrokk tronet den som den beste duetten noensinne.
Begge har gitt ut en rekke kritikerroste og prisbelønte plater, og de har vunnet hele 3 spellemannspriser hver. Der Ida Jenshus sine 3 første album satte standarden for den norske americana-scenen er Rohde mest kjent for musikken til «Rasmus og Verdens Beste Band», som mange norske familier har et nært forhold til.

Sammen med bratsjisten Bergmund Waal Skaslien, setter de hverandre i en akustisk, tett på og ganske annerledes setting, med egne og andres låter. Det blir en konsert om den høytiden i året som kanskje både er den fineste, men også den vanskeligste i året for mange av oss. Eller «The loneliest time of the year», som Jenshus har kalt den i en av sangene sine.

Velkommen til en hyggelig førjulskonsert i Røros Kirke.

------------------------------------------------------------------------

Billettpriser:
Ordinær: 400 (+avg)
Barn under 14 år: 200 (+avg)
Dørene åpner: 15:30
Konsertstart: 16:00
Aldersgrense: Fri
Sted Røros kirke
Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.