Røros storband: Disney i Ziiren
Lørdag, 22. Februar 2020, 18:00 - 19:30
Treff : 220
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Røros Storband inviterer til sin årlige Martnaskonsert i Bergstaden Ziir. Årets tema er Disney, og vi har fått med oss solistene Åsmund Lockert Rohde og Karianna Sommero. Sammen skal vi reise gjennom de siste nesten 100 årene og Walt Disneys magiske verden med svingene tegnefilmklassikere. Musikk fra eldre klassikere som Jungelboken, 101 dalmatinere og Aristokattene, til mer moderne filmer som Løvenes Konge, Aladdin og Frost. Billetter, kr 300,- kan kjøpes i døra, hos Destinasjon Røros eller på ticketmaster.no

Om solilstene:
Åsmund Lockert Rohde (27) er født og oppvokst på Røros. Han er frilans musikalartist/skuespiller, bosatt i Trondheim. Åsmund har utdannelse fra Bårdar International og Bårdar Akademiet. Han startet sin karriere i spelet Elden på Røros i 2008. I 2013 gjorde han Medusa i Askepott - en barneopera på Tynset, produsert av Den Norske Opera og Ballett. Sommeren 2016 gjorde han rollen som Sigismund Sulzheimer i oppsetningen Sommer i Tyrol, et samarbeidsprosjekt mellom Opera di Setra og Opera Trøndelag. I 2017 har han bl.a. vært skuespiller på Prøysenhuset, gjort Kasper dreng i spelet Maren dømt til døden i Dolm kirke (Hitra) og vært med som solist på Opera Trøndelags Operagalla. Våren 2019 gjorde han Rolf i Opera Trøndelags produksjon av «The Sound of Music».


Karianna Sommerro (25) kommer fra Trondheim. Hun er utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet og er til våren ferdig på Teaterhøgskolen i Verdal. Karianna har erfaring fra bl.a. Trøndelag Teater, Opera Trøndelag og DKS. Hun har bl.a. spilt Gjertrud i spelet Fru Guri av Edøy på Smøla, Liesl von Trapp i The Sound of Music, Stabbursmusa i Hakkebakkeskogen i Kristiansand Dyrepark, Nissejenta i Nissen som mista trua på seg sjøl og Klara i Sommer i Tyrol. I fjor høst hadde hun rollen som An-Magritt i An-Magritt – en konsertforestilling i Røros kirke. Sammen med Åsmund Lockert Rohde er hun produsent i kompaniet SommerRohde. Mottok Sparebank1 SMN sitt talentstipend for 2016 og ble utnevnt som "Årets trønderske musikkteatertalent" av Opera Trøndelag samme år.

Sted Bergstadens Ziir

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.