AVLYST: Barnegospel
Torsdag, 13. Februar 2020, 17:00 - 18:00
Treff : 2602
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Røros barnegospel er et kor for barn i aldersgruppen 5 år og oppover. Koret samles til øvelser i Menighetshuset hver torsdag (unntatt skoleferier) i tidsrommet 17:00-18:00. På øvelsene synger og leker vi sammen. Foreldre og småsøsken er velkomne til å sitte ned og være tilstede under øvelsen. Det blir servert te og kaffe til de voksne.

Koret ledes av Hanne Hauge. Harald Hauge er pianist for koret. Spørsmål om koret kan rettes på mobil til Hanne (957 32 922) eller Harald (957 31 151). Selv om vi kan være ganske mange på øvelsene så er det alltid plass til en til. Kom innom en torsdag, bli med og se om dette er noe for deg!

Sted Menighetshuset

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.