Dirridam
Onsdag, 19. Desember 2018, 16:30 - 18:00
Treff : 259
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dirridam er et småbarnssang-tilbud i regi av trosopplæringsarbeidet i Brekken, Glåmos, Hitterdal og Røros menigheter. Tilbudet retter seg mot barn i alderen 1-5 år sammen med mor, far eller kanskje besteforeldre som ønsker å synge sammen med barna sine.

Dirridam har sine samlinger på Røros menighetshus en onsdag i måneden. Vi begynner med enkel middag klokken 16:30 (kr. 20,- for voksne). Fra klokken 17:00-17:45 er det sangstund tilrettelagt for barn fra 1 år og oppover.

Dirridam er en videreføring av menighetenes babysang-tilbud, og som på babysangen leker vi med rytmer, sang og bevegelse. Barna vil også få spille på ulike instrument. Medlemskontingent for barn er kr. 100,- i året

Høsten 2018 er det Dirridam på Menighetshuset følgende onsdager:

Onsdag 5. september
Onsdag 3. oktober
Onsdag 14. november
Onsdag 19. desember

Lurer du på noe som har med Dirridam å gjøre, ta kontakt med Solrun Ryen eller Kirsti Sæter (97 66 39 22)

Sted Menighetshuset

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.