Konsert: KG Singers
Torsdag, 09. Mars 2017, 20:00 - 21:20
Treff : 673
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Konsert  Røros kirke torsdag 9.3, kl. 20.
KG Singers.-  Gospelkoret til Kristelig Gymnasium i Oslo.
Ca 80 sangere med et variert sangprogram. Billettpris: kr. 100, selges på døra.

KG Singers er konsertkoret på Kristelig Gymnasium i Oslo. Det består av ca 80 sangere som er valgt ut gjennom audition. Korets repertoar spenner vidt, og de har alt fra klassisk kirkemusikk via norsk folkemusikk til gospel på repertoaret. Årets høydepunkt for KG Singers er Julesangaften i Oslo Konserthus. Da fyller de konserthuset til to forestillinger når de avholder sin årlige julekonsert.Koret har også vært på flere turneer. De siste årene har de vært i USA, Italia og Ungarn hvor de har holdt egne konserter.

Marit Bjørkøy er opprinnelig fra Trøndelag. Hun har vært dirigent for KG Singers siden januar 2011. Marit Bjørkøy har hovedfag i musikk fra Universitetet i Oslo, hvor hun fordypet seg i religiøs folkemusikk fra Trøndelag.
Marit Bjørkøy har studert klassisk sang med Åshild Kyvig Bauge og folkemusikk med Sondre Bratland og Berit Opheim. Hun fikk sin korinteresse da hun på 1980-tallet sang i de ulike korene i Nidarosdomen. Etter dette har hun i flere år vært med i Oslo Kammerkor og Det Norske solistkor.

Sted Bergstadens Ziir

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.