Fauna Vokalkvintett: Solefall
Lørdag, 25. Februar 2017, 16:00 - 17:30
Treff : 536
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foto Fauna Vokalkvintett: Oda Hveem

Lørdag 25.februar er det duket for vår aller første konsert på Røros, og det under selveste Martnan! I konserten "Solefall" tas publikum med inn i kveldens, nattens og morgengryets mystiske, ettertenksomme og vakre musikk. Vi lover en variert og stemningsfull konsert, breddfull av religiøse folketoner, rampete huldreviser, dramatiske middelalderballader og hjerteskjærende sanger om ulykkelig kjærlighet.
_____

Fauna vokalkvintett ble dannet i 2009, i sangermiljøet ved Norges Musikkhøgskole. Gruppen består av 5 sangere fra ulike musikalske tradisjoner, og sammen jobber de for å utnytte forskjellene til å skape en helt unik samklang.

Fauna slapp i 2015 sitt debutalbum "Solefall". I tillegg har de medvirket på Elin Rosselands "Vokal" (2014) Og Henrik Ødegaards "Music for Solo Voices" (2014).

Fauna er:

Gudrun Emilie Goffeng
Christina Thingvold
Silje Worquenesh Østby Kleiven
Beate Børli Løkken
Camilla Marie Bjørk Andreassen

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Norges Korforbund

https://www.facebook.com/faunavokalkvintett/
http://www.fauna-vokalkvintett.com/

Voksne: 250kr
Honnør: 200kr
Barn: 100kr
Ledsagere med ledsagerbevis: Fri inngang

Sted Bergstadens Ziir

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.