Dalakopa: "Femte martnasdagen"
Lørdag, 25. Februar 2023, 19:00 - 20:30
Treff : 154
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dalakopa trår til med ny konsert under Rørosmartnan 2023! Lørdag i Martnan er den «femte martnasdagen», og også tittelen på en fantastisk fin reinlender som vår Oline Sofie har laget. Her vil det bli gjenhør med noe av musikken som Dalakopa spilte for mange år siden, og som kanskje ikke er spilt og hørt på lenge... Noen «slagere» kommer vi nok heller ikke utenom.

Dalakopa har i mange tiår vært leverandør av den vakreste og mest fengende folkemusikken i Skandinavia. Etter snart 40 år i samspill og med det meste av musikalske titler i bagasjen har Dalakopa satt spor etter seg og utviklet gammeldans/tradisjonsmusikk til nye høyder, alltid med fokuset framover og tradisjonen i ryggmargen. Gruppa har hatt mye samarbeid med flotte artister opp gjennom årene: Åge Alexandersen, Brazz Brothers og Henning Sommerro, Jon-Henrik Fjällgren for å nevne noen. Og i tillegg vil vi by publikum på vår fantastiske gjest Bengan Janson! Bengan er en svensk topp - trekkspiller/pianist/sanger (også kjent for sine mange TV- opptredener) Han spiller svensk folkemusikk, svenske ballader, pop, rock og jazz, og har opptrådt med artister som Kalle Moraeus, Anne Sofie von Otter, Björn Skifs, Loa Falkman og Allan Edwall. Moraeus og Janson utgjør duoen Kalle & Bengan, og kanskje vil du også få høre "unikt" solo samspill mellom Bengan og vår egen Bent i vår konsert. I tillegg, kan det hende at Bengan tar med sin svært talentfulle sønn Allan og sin fru Eva på konserten også - det er bare å vente i spenning!

Sett av datoen 25 febuar kl 19.00 nå og gå inn å bestill deg billett.

Sted Røros kirke
Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.