I slutten av september, 2018 nærmere bestemt 23.-29.9., inviterer Røros menighet til orgelfestival i Bergstadens Ziir.

Programmet er rikholdig og variert. Hver dag hele uka blir det halvtimeslange formiddagskonserter kl. 12 med gratis inngang, og hver kveld hele uka blir det storslagne konserter kl. 19 til svært gunstig pris (kr. 100,-/konsert). Programmet for de enkelte dager er som følger:

Røros orgelfestival har også egen Facebookside. Klikk på festivallogoen under for å komme til denne siden, hvor du blir holdt oppdatert på festivalkunstnere og presentasjon av verker: