Offerprogram i Hitterdal menighet

Menighetsrådet i Hitterdal har vedtatt å samle inn takkeoffer etter en modell som kalles Menighetens offerprogram. Alle pengene som samles inn under takkeoffer igjennom året samles i en stor pott, og på forhånd utvalgte organisasjoner får overført en like stor andel av det innsamlede beløpet hver.

Hitterdal menighet støtter:

(Egen menighet får 60 & av de innsamlede midlene)

Glåmos menighet har de siste årene primært samlet inn penger til Jensenorgelet mens Brekken og Røros menigheter setter opp egne offerbeløp til hver enkelt gudstjeneste i soknet.

Takk for den gaven du vil gi til arbeidet i våre egne menigheter og til andre gode formål!