Konsert: Over the Rainbow
Fredag, 19. November 2021, 14:00 - 15:00
Treff : 114
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gitarist Alf Wilhelm Lundberg og vokalist Mai-Britt Wagnild er en rykende fersk duo med base i Trondheim. Fredag 19. november har de dagkonsert i Røros kirke. Konserten er et spennende møte mellom to lekne musikere med bakgrunn fra både klassisk musikk og jazz!
___________________________________________________________________________
Det er så lett å tro at man må være som alle andre og glemme sin egenart! Repertoaret til konserten og flere av tekstene belyser nettopp denne tematikken. Alf og Mai-Britt har pakket inn kjære og kjente og sanger på sin egen måte, med et lite dryss av egenkomponert musikk. Repertoaret er variert, og spenner fra Tom Waits til Bach. Musikken de spiller skjer i det musikalske landskapet hvor klassisk møter jazz!
Siden duoen møttes 2019 har de hatt flere konserter i Selbu, Levanger og Trondheim både gjennom Den kulturelle Spaserstokken, private arrangement og i Selbu Kirke.
___________________________________________________________________________
OM UTØVERNE:
ALF WILHELM LUNDBERG har blitt beskrevet som en av de beste gitaristene i Norge og blitt sammenlignet med jazz- og klassiske giganter som Egberto Gismonti, Keith Jarrett og Andres Segovia av anmeldere i Norge. Han har bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim, og har turnert store deler av England, Polen, Sverige, Finland, Italia og Frankrike med bandene All Strings Trio, Faces og Kofi/Makowski Quartet.
MAI_BRITT WAGNILD er utdannet ved The Royal Welsh College i Wales i tillegg til The Royal Academy of Music i London. Hun har vært solist sammen med Trondheimssolistene, Trøndelag Orkesterforening, Trondheim Symfoniorkester, Trondheim Symfoniorkesters Vokalensemble, Trønderoperaen, Welsh National Youth Opera og Opera Trøndelag. Hun har også vunnet flere priser, stipend og konkurranser både i Norge og Storbritannia
___________________________________________________________________________
TRANSPORTBEHOV?
Trenger du skyss til konserten, ta kontakt med Røros Frivilligsentral innen 12. november
BILLETTSALG
Billetter kan kjøpes på Røros Frivilligsentral fra 15. november. Billetter selges også i kirken fra 1 time før konsertstart.
Inngang: kr. 100,-
ARRANGØRER:
Den kulturelle spaserstokken Røros, Røros Frivilligsentral, Røros pensjonistforbund.
___________________________________________________________________________
Økonomiske støttespillere:
Trondheim kommune, Sparebank 1, Trøndelag Fylkeskommune og Norsk Jazzforum
Takk til Røros kirke for godt samarbeid.
Sted Røros kirke
Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.