Odd Nordstoga og Det norske kammerorkester
Søndag, 15. Desember 2019, 18:00 - 20:00
Treff : 143
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Då Odd Nordstoga spelte inn juleplate og drog på juleturné med Det Norske Kammerorkester i fjor var det fyrste gongen Odd hadde sin egen julekonsert, og den blei møtt med fulle hus og knakande gode meldingar over heile landet. Jul og Odd Nordstoga er og har vore kjent og kjært for dei fleste, med Jul i Svingen på NRK, Strålande Jul med Sissel og Odd, og julekonsert på NRK1 med Det Norske Kammerorkester vesle julaftan seier sitt. Men han hadde aldri hatt sin eigen julekonsert før.

Med eit av verdas beste orkester i ryggen, og ei svært kritikarrost juleplate i bagasjen, ser vi ingen grunn til å ikkje setje opp juleturné for Odd Nordstoga i 2019 òg! Du får høyre Jul i Svingen med han som har laga den, i tillegg til alle dei andre julesongane du tenker på med Odd Nordstoga.

Dette blir igjen årets julegåve frå Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester. Vel møtt til høgtidsam og humørfylt julekonsert som osar av god stemning og utsøkt musisering. Det blir garantert god jul!


«Var det ikke dét vi visste: Odd Nordstoga og julen er som skapt for hverandre.»
– 5/6 Fedrelandsvennen

«Lykken er en julekonsert, i hvert fall når det er Odd Nordstoga som står for den.»
– 5/6 Hamar Arbeiderblad

«Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester har på mesterlig vis klart å forene det folkelige med det høystemte.» – 5/6 Aftenposten

«Odd Nordstoga og Kammerorkesteret har lagd et variert album som kan nytes til både julebrus og juleakevitt.» – 5/6 Dagbladet

Sted Bergstadens Ziir

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.