Dalakopa 35 år
Fredag, 22. Februar 2019, 19:00 - 20:30
Treff : 338
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Dalakopa 35 år - stor festkonsert i Røros Kirke fredag 22 februar 2019 - under Rørosmartnan.

Det er en folkemusikalsk «gigant» som feirer 35-årsjubileum i 2019! Dalakopa har gjennom årtider spilt opp til dans i hele Norden og USA, de har samarbeidet på en rekke musikalske prosjekt og vært like nyskapende som de er tradisjonelle. De har vunnet det som er av priser innen folkemusikk og vært de fremste formidlerne av den tradisjonelle musikken i fjellregionen mellom Norge og Sverige.

Dalakopa har hatt sterke konserter med en rekke andre artister som f.eks. Brazz Brothers, Åge Aleksandersen, Henning Sommero, John Pål Inderberg, Annbjørg Lien, Jon Henrik Fjellgren, Bel Canto, Solheimkoret og mange fler...men like tradisjonelt stiller de hvert år opp på Rørosmartnan som vertskap for jammen på «Kaffestuggu» og på middagsdansen i Sangerhuset

Derfor er det ingen tilfeldighet at det er nettopp på Rørosmartnan de ønsker å feire sitt 35 jubileumsår og konserten blir i Røros kirke fredag 22.februar kl.19.00!
Publikum vil få høre musikk som de har brukt gjennom alle disse 35 årene - og det vil sikkert komme noen historier opplevd gjennom 35 år som gruppe :-)
Dalakopa vil ha med seg gjester som har vært med å sette sitt preg på platene deres. Disse vil bli presentert etter hvert her på arrangementssiden - så følg med og gjør dere klar allerede nå for å feire 35 år sammen med DALAKOPA!

Billettsalget er igang!!
Gå inn på denne linken til hoopla.no og sikre dere billetter :-)

https://dalakopa.hoopla.no/sales/4013382655?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search

Billetter er også nå å få kjøpt på Røros Turistkontor!!

Kommer dere ikke inn via linken så gå inn på hoopla.no og søk på Dalakopa

Sted Bergstadens Ziir

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.