Konsert: Celebration gospelkor 20-årsjubileum
Lørdag, 28. April 2018, 19:00 - 20:30
Treff : 336
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kontakt celebration.ticketco.no

 

CELEBRATION GOSPEL KOR

feirer sitt 20 års jubileum med konsert turnè og kommer til Røros lørdag 28 April klokken 1900. Så går ferden videre til Trondheim, og Lillehammer.

Det blir gospeltrøkk og tid til ettertanke, med over 40 sangere pluss band og solister.

Med på denne reisen har de ELISABETH ANDREASSEN som gjesteartist. Vi får oppleve denne unike artisten synge sine fineste sanger, som Danse Mot Vår ,og så blir det også GOSPEL med Bettan og band.

Dirigenten Petter Anthon Næss har spilt med Elisabeth siden 1994,og han kan faktisk love at taket skal løfte seg!  Celebration synger både tradisjonell og morderne Gospel og er ikke redde for å ta ny musikk med i programmet. Her vil det bli stor variasjon med et flott ensemble, og vi håper dere vil være med å feire livet og musikken og 20 år med Celebration.

Sted Bergstadens Ziir

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.