Martnaskonsert: Stephen Brandt-Hansen og Røros sangforening
Tirsdag, 20. Februar 2018, 18:00 - 19:30
Treff : 640
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Konsert på Rørosmartnans åpningsdag: Røros Sangforening (mannskor) med Stephen Brandt-Hansen (solist) og Trond Hustad (piano/keyboard) med dirigent Lindsay Winfield-Chislett i Bergstadens Ziir. Inngang kr 300,-

Stephen Brandt-Hansen er en norsk sanger og skuespiller, utdannet ved Teater- och operahögskolan i Göteborg. Han har hatt flere egne cabaretforestillinger på Trøndelag Teater i Trondheim, på Det Norske Teateret i Oslo og på Stockholms Stadsteater. I 2002 var han en av fire mannlige finalister i BBCs radiokonkurranse «Musical voice of the year».

Høsten 2006 deltok han i Kjempesjansen på NRK 1 og i 2010 ble han finalist i Talang på Svenske TV4. Nå opptrer Stephen i musikaler over hele landet og rundt om i Europa. På Røros er han kjent bl.a. for sitt flerårige engasjement som General de la Barre i utendørs-teateret, Elden. Stephen har en fantastisk stemme som rører alle!

Trond Hustad bor i dag i Trondheim. Han har klassisk klaverutdannelse ved Musikkkonservatoriet i Trondheim og deretter 30 år bak seg som frilansmusiker, arrangør og komponist. Rundt 20 år av disse har han delvis vært på turne i inn- og utland med rockebandet Stage Dolls.

Hustad jobber for tiden tett med tenoren Are Hembre og er kapellmester på hans konsertserier 'Christmas In Hell', og 'Festkonsert i Gammelgruva'. Han har lang erfaring med teater, bla. Bør Børson, Les Miserables, Spelmann på taket på Trøndelag Teater og et langt engasjement med spelet 'Lady Arbuthnot' på Sunndalsøra. Sommeren 2016/17 var han kapellmester i Elden på Røros.
Sted Bergstadens Ziir

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.