Konsert: Stephen Brandt-Hansen og Trond Hustad
Onsdag, 18. Oktober 2017, 19:00 - 20:30
Treff : 402
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Onsdag 18. oktober klokka 19:00:

Konsert i Glåmos kirke med Stephen Brandt-Hansen og Trond Hustad

---

Jeg har lenge drømt meg tilbake og håpet få synge i Glåmos kirke. Jeg var så heldig å få synge der 1. juledag for noe år siden. Jeg tar med mine fineste sanger, salmer og melodier. Sanger som har denne aksen av retning oppover i seg. Sanger av blandt annet våre nye nasjonal romantikere Sommerro, Løvland og Bremnes.

Disse sangene rommer øyeblikk av nærvær av sannhet og evighet Melodier som finnes der til støtte trøst der ord tar slutt. Sanger, salmer og poplåter om forundring da hjerter fylt av kjærleik, levd liv, øyeblikk av tvil og av lykke og tilhørighet. Lekent takknemlig og ydmyk får jeg noen ganger tilhøre minnet av sangen som sang i kirken i bryllup og begravelse. I musikken sin tjeneste er vi der i sorgen og gleden.

Trond Hustad og Stephen Brandt -Hansen har funnet sanger og salmer som blitt endel av folks kjæreste sanger, fordi de gir mening støtte, håp og tilhørighet. Musikk er en av vår Herres fineste hverdags gaver.

Konsertstart 19:00. Billetter kr. 250,-

Sted Glåmos kirke

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.