Dirridam
Onsdag, 03. Mai 2017, 16:30 - 17:45
Treff : 357
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kontakt Kirsti Sæter: 976 63 922
Dirridam er et småbarnssang-tilbud i regi av trosopplæringsarbeidet i Brekken, Glåmos, Hitterdal og Røros menigheter. Tilbudet retter seg mot barn i alderen 1-5 år sammen med mor, far eller kanskje besteforeldre som ønsker å synge sammen med barna sine.

Dirridam har sine samlinger på Røros menighetshus en onsdag i måneden. Vi begynner med enkel middag klokken 16:30; denne koster 20 kroner for voksne og 10 kroner for barn. Fra klokken 17:00-17:45 er det sangstund tilrettelagt for barn fra 1 år og oppover.

Dirridam er en videreføring av menighetenes babysang-tilbud, og som på babysangen  leker vi med rytmer, sang og bevegelse. Barna vil også få spille på ulike instrument.
Sted Menighetshuset

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.