Utskrift

Rørosmartnan

 

Rørosmartnan 2017 begynner tirsdag 21. februar. Røros menighet er også en del av martnaslivet.

 

Ved hjelp av frivillige holder vi Bergstadens Ziir åpen for publikum enkelte martnasdager. Kirka er åpen kl. 12:00-16:00 tirsdag, onsdag og torsdag.

 

Er du sulten - og det blir man jo i løpet av en martnasdag! - anbefaler vi en tur innom Café Hungry Soul på Menighetshuset. Her et det åpent hver dag 12:00-16:00 med salg av varm suppe, vafler og kake, varme og kalde drikker. Drivere er Røros Soul Children.

 

Onsdag kveld blir det tradisjonen tro Forbondemesse i Bergstadens Ziir. Årets messe begynner kl. 19:30 og har overskriften "Broderfolk". Det er gratis adgang og stemningsgaranti, og det blir anledning til å gi en gave til Forbonderiksdagen ved utgangen.

 

Alle de andre kveldene i martnasuka er det konserter i kirka. Tirsdag kveld kan du høre Elisabeth Andreassen sammen med lokale kor. Torsdag kveld spiller H.M. Kongens Gardes Musikkorps. Fredag kan du høre Dalakopa og Brass Brothers i samspill, og lørdag ettermiddag synger vokalkvintetten Fauna konserten Solefall. Søndag klokka 11, når martnaslivet stilner, er det høymesse i Bergstadens Ziir.

 

Ha en trivelig martnasopplevelse, og velkommen til kirke!