Utskrift

Rørosmartnan

 

Rørosmartnan 2016 begynner tirsdag 16. februar. Røros menighet er også en del av martnaslivet.

 

Ved hjelp av frivillige holder vi Bergstadens Ziir åpen for publikum hver dag uka igjennom. Kirka er åpen kl. 12:00-16:00 hver dag, unntatt lørdag.

 

Er du sulten - og det blir man jo i løpet av en martnasdag! - anbefaler vi en tur innom Café Hungry Soul på Menighetshuset. Her et det åpent hver dag 12:00-16:00 med salg av varm suppe, vafler og kake, varme og kalde drikker. Drivere er Røros Soul Children.

 

Onsdag kveld blir det tradisjonen tro Forbondemesse i Bergstadens Ziir. Årets messe begynner kl. 19:30 og har overskriften "Sorger og gleder". Det er gratis adgang og stemningsgaranti, og det blir anledning til å gi en gave til Forbonderiksdagen ved utgangen.

 

Torsdag kveld er det "Folkbarokk"-plateslippkonsert i Bergstadens Ziir kl. 19:00. Fredag kveld spiller Storbandet Duke Ellingtons "forbudte" versjon av Griegs Peer Gynt-suite samme sted kl 19, og lørdag kveld inviterer Dalakopa og venner til konserten "Fotspor". Søndag klokka 11, når martnaslivet stilner, er det høymesse i Bergstadens Ziir.

 

Ha en trivelig martnasopplevelse, og velkommen til kirke!